Köszönet az orvosoknak
Megfelelő orvos választása

 

Mi alapján választunk nőgyógyászt? Elsősorban ajánlás útján szoktunk orvost választani vagy orvost váltani. Az endometriózis gyanú vagy a már diagnosztizált, de még nem kezelt endometriózis esetén viszont nem biztos, hogy a nővérünk kezelőorvosa lesz a leginkább kompetens a kérdésben.

 

Számomra nagy segítség volt a https://endometriozismagyarorszag.hu/szakertoajanlo/ honlap szakértőajánlója. Itt lehetőségünk van fénykép és egy rövid ismertető alapján választani, hogy kihez szeretnénk bejelentkezni. Én nagyon hálás vagyok a Doktornőnek, aki alapos kivizsgálást követően a második műtét mellett döntött. Szerencsém volt, hogy a műtét a Covid helyzet miatt csupán két napot csúszott, de nem maradt el.

 

A szememben az orvos szakma igazi elkötelezett hivatás, hosszú éveket töltenek tanulással, gyakorlással, majd gyógyítással és tanítással, hogy a tudásukat másnak is tovább adják. Egyik legmegbecsülendőbb szakma! Sosem könnyű éjszakázni, álomból fölkeltve műteni, egyik telefonhívásra rohanni, mert szül a páciens stb, de különösen is nehéz lehet a jelenlegi körülmények között orvosnak lenni.

Köszönet érte!

 

Üzemorvosi vizsgálat - Orvosi szűrővizsgálatok

 

Kép: hvg.hu és ameamed.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr3716285352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia