Endo-reggelik III.
Reggeli kiegészítők

 

Tonhal és az Omega 3: Amellett, hogy nagyon finom, igazán változatosan lehet fogyasztani. Én szeretem önmagában egy kis citrommal, de szoktam krémet készíteni belőle: tonhal, olivaolaj, laktózmentes joghurt, kevés mustár, citrom, bazsalikom. Egyszerűen mennyei. Az omega-3-ban gazdag ételek csökkentik a gyulladást, szabályozzák a hormontermelést és enyhítik az izom- és ízületi fájdalmakat.

 Popeye és a spenót mítosza egy tévedés miatt - fmc.hu - Székesfehérvár  Online Magazinja

Bébispenót és a zöld szín: Kutatók vizsgálata szerint a zöld színű zöldségek segítenek csökkenteni a káros sejtburjánzást a szervezetben, így mindenképpen érdemes a bevásárlást szín alapján intézni. Ezek a zöldségek gazdagok antioxidánsokban és magas a rosttartalmuk, így jótékonyan támogatják az emésztést, az egészséges bélflórát és az egészséges vércukoregyensúlyt. A személyes kedvencemet, a spenótot azért emeltem ki, mert minden mellé tudom ajánlani és nem mellesleg a spenót minden más zöldséghez képest több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Reggeli ötletek: szendvicsbe kézenfekvő, buggyantott tojással minimális hőkezeléssel vagy anélkül, salátaként például körtével vegyítve és az elmaradhatatlan smoothie-ba.

 

Kesudió: A reggeli összeállításánál sokszor fő szempont a gyorsaság, ezzel a kis kiegészítővel pillanatok alatt feldobhatjuk bármelyik salátát. Több jótékony hatással is bír ez az apró ropogtatnivaló, cink tartalma miatt gyulladáscsökkentő, segít szembeszállni a rákos sejtekkel, magas a B2, B3, B6, magnézium, vas, folsav tartalma. z én táskámban gyakran lapul kesudió, hogy ha nassolni támad kedvem ne egy gyorsan felfújt péksütit vegyek.

 

 

Képek: medicalonline.hu, fmc.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr8916238830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia