Meditálj a gyógyulásért
Erősítsd meg a lelkedet

Minden élethelyzetben elengedhetetlennek tartom a belső egyensúly meglétét, ami biztos alapként szolgál a hitünk megélése mellett. A lelki harmónia fontossága felértékelődik egy nem várt diagnózis hallatán. Egy jelenleg még gyógyíthatatlannak nevezett betegség, az endometriózis esetében is tapasztalatom szerint sokféle segítséghez fordul az ember. Az egyik ilyen lehetőség, a meditáció.

Stresszcsökkentő

A meditáció rendszeres gyakorlásával kioldhatjuk azokat a görcsöket, amelyeket, rögzült rossz szokásainkkal alkottunk magunknak

Lecsendesedünk, harmóniába kerülünk önmagunkkal

Elcsöndesedik minden, lassan a gondolatainkat is megtanuljuk kizárni. A kedvenc részem, mikor nem ostorozom magamat az agyamon átfutó gondolatok miatt, hanem elfogadom, majd elengedem ezeket. A befelé figyelés a mély légzés, amikor kizárjuk a külvilágot, nagyban hozzájárul a belső egyensúlyunk megtartásához.

Enyhíti a fájdalmat

Tudományos kutatások is alátámasztották, hogy a meditáció fájdalomcsillapító hatással is működik. Én is alkalmaztam akár menstruációs görcsök esetén is. A fájó területre kell ilyenkor a figyelmünket összpontosítani és a légzésünket odairányítani.

Meddőség esetén is sikerrel alkalmazható

A gyermekáldásra várva oldhatjuk félelmeinket, régi beidegződéseinket a csakra meditációval. Ilyen meditációs forma a gyökércsakra meditáció, a szakrális csakra meditáció, vagy a napfonat csakra meditáció. 

 

 Fotók: yogatree.hu, ekszerkeramia.hu Azért ezt a képet választottam, mert a kő stabilitást jelent, biztos alapot. A rajta lévő üzenet pedig mindannyiunknak szól, nem vagyunk egyedül

együtt könnyebb: https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr8216260262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia