Termékenység tudatosság

Azon túl, hogy szépen alliterál ez a két szó, összekapcsolódva egy nagyon hasznos tudásanyagot jelent, amit minden nőnek meg kéne ismernie. Utánaolvastam a témának és nagyon felkeltette az érdeklődésemet, jelentkezni is fogok egy ilyen kurzusra, hogy még jobban megismerjem a testem jelzéseit.

Te hallottál róla? Voltál ilyenen?

Tudatosnak lenni az élet minden területen manapság már versenyelőnynek számít, hasznos a munkahelyen, ha tudatos vagy a határok kijelölésében, hasznos a párkapcsolatban, ha egy megsértődős szituációt higgadtan át tudsz gondolni és közös építkezésnek fogod fel, hasznos az egészséges életmód szempontjából, mert előre kell lásd a bevásárlásnál, hogy mi fogja kiváltani a könnyen elérhető édes-ragacsos péksütit, ami passzol a diétádba. A családtervezés nulladik előtti lépése lenne, hogy megismerd a ciklusod, hogy mikor vannak a legtermékenyebb napjaid, hogyan tudod megfejteni a tested jelzéseiből a peteérést stb.

 

Tippek: youtube-ra és google-be, ha beírod, hasznos videókat, ismeretanyagot találsz

Kép: dreamstime.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr5216421830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia