A minden értelmet meghaladó békesség

Hogyan lehet pár órával a műtét előtt is teljesen nyugodtnak lenni?

Kérni kell a Jóistentől. Persze, ez nem ennyire egyszerű, sok ima, sok önismeret, bizalom és hit kell hozzá. És ezek közül egyik sem magától értetődik, egyik sincs meg örökké. Nem úgy működik, hogy megtaláltam és innentől kezdve már a teljes bizalom légköréből kimozdíthatatlan szupererőm lesz.

Bárcsak így működne.

Pár napja megéltem a teljes, Istenbe vetett hit és bizalom általam ismert 100%-os állapotát. Pár percre csak, de azok meghatározó percei lettek életemnek, mert azóta tudom, hogy igenis létezik. Nem kell mindig érzelmi hullámvasúton ülni, rá lehet bízni magamat teljesen a Jóistenre. Ő tud minden lépésemről. Ő irányítja életem eseményeit. Aztán majd meglátjuk mennyire leszek ideges mikor már csak pillanatok választanak el az altatástól, az ébredés utáni fájdalomtól. Mindenesetre most jó megélni ezt a nyugalmat. Kívánom, hogy mindenki, aki műtét előtt áll, meg tudja érezni ezt a biztonságot.

üzenet kavics nyugalom

Kép: mazuerekmagdolna.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr9516217406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia