HIT

"Higgyetek Istenben! Bizony mondom néktek, hogy aki azt mondja ennek a hegynek: Emelkedjél fel, és vesd magad a tengerbe! - és nem kételkedik szívében, hanem hiszi, hogy, amit mond, az megtörténik -,annak meg is adatik az. Ezért mondom nektek: higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek."

Egyik kedvenc bibliai idézetemmel kezdem a hetet. Tulajdonképpen minden napot ennek elolvasásával és értelmezésével kéne kezdeni.

Boldogságot érzek, olvasva a fenti igét. Mindig mikor elolvasom, forgatom magamban a szavakat, mondatokat. Ma először képzeltem el a jelenetet. Egy hegy, ami a tengerbe veti magát. Lehet, hogy egy meditáció keretein belül is megpróbálom elképzelni. A hegy megszemélyesítheti a miómát, a félelmeimet, a műtéttel járó nehézségeket…mindenkinek szabadon behelyettesíthető az az érzés, ami éppen életében nehézséget okoz, vagy az a dolog, amire nagyon vágyik, de még a beteljesülésre várni kell. Milyen jó, hogy van egy ilyen igénk, ami erőt ad.

Rátok milyen ige van nagy hatással?

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr5716217424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia