Endo-reggelik II.
Reggeli kiegészítők

Gyógytea: Ahány ember, annyi nézet, de én hiszek a gyógynövényekből készült teák gyógyító erejében és egészségmegőrző, immunerősítő hatásában. Gyuri bácsi neve mindenki számára ismert, én is az ő teáit fogyasztom. Kimondottan endometriózisban érintettek számára is ajánl teakeverékeket, érdemes böngészni az oldalán. Én a mióma kapcsán diófalevélből és cickafarkból készített teát felváltva kortyolgattam reggelente, mely igazi szeánsszá vált a reggeli nyújtó jógagyakorlatok mellett. Most térek át a csalánleveveles teakeverékre, ezzel a méregtelenítéssel kezdődik a legtöbb kúra. Aztán terveim szerint csipkebogyó teát fogok fogyasztani, mely immunerősítő hatásáról is ismert. A teák fogyasztása előtt azonban orvosomat fogok megkérdezni, hogy van-e ellenjavallata.

Az extra szűz olívaolaj memóriánkat – Alzheimer-biztosra − olajozza

Olivaolaj: A Bella figura című könyvben olvastam (aki az olasz ízeket szereti, annak kihagyhatatlan olvasmány), hogy milyen jó hatással van az emberi szervezetre az extraszűz olivaolaj. Tele van antioxidánsokkal, E-vitaminnal, segít megkötni a szabadgyököket, csökkenti a koleszterint, szabályozza az inzulint (egyszeresen telítetlen zsírsavak miatt). „ha naponta több, mint négy evőkanál extra szűz olivaolajat fogyasztunk, csökkenthetjük a szívroham, stroke vagy a szívbetegség okozta halál kockázatát.” Továbbá friss tanulmányok szerint a rendszeres olívaolaj fogyasztás eredményesen lép fel hosszú távon a csontritkulás ellen, segíti a csökkenteni annak kockázatát. Az olívaolaj valóságos gyógyír az emésztőrendszer számára, mert serkenti az anyagcserét, elősegíti az emésztést. Kipróbáltam, mindenre és bármire lehet önteni, mert ugyanúgy jól működik a májpástétommal, mint a salátával, az avokádó mellől pedig kihagyhatatlan.

Képek: fitlife-hb-hu, egeszsegemre.com

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr1916238776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia