Női önismeret
Videóajánló

 

Ez a kifejezés jutott eszembe, amikor meghallgattam Janka videóját, amit természetes be is linkelek nektek. (Apropó, nektek! Olyan jó volna tudni, hogy akik olvassátok a bejegyzéseket, hasznosnak érzitek-e, ezért ideírom az e-mailcímemet, ha szeretnétek visszajelzést adni, megköszönöm: endometriozishittel@gmail.com)

Így hozd ki a maximumot a ciklusodból: https://www.youtube.com/watch?v=7wuxUBeMFXQ

A videóból nagyon szépen megismerhetjük a ciklusunkat, ami rendkívül hasznos tudás bármely korosztály számára. Nagyon fontos, hogy milyen információkat adunk át lányainknak a menstruációról, ezt az üzenetet közvetítjük, hogy a szükséges rossz vagy azt mondjuk el neki inkább, hogyan hozhatják ki magukból a legtöbbet, figyelve a ciklust. Praktikákat tudhatunk meg, pl, hogy a menstruáció előtt érdemes figyelni a magnézium és cink bevitelre.

A videót megtekintve magyarázatot nyert például számomra az is, hogy miért érzem magam ma kevésbé kreatívnak, ellenben nagyon fáradtnak.

Szeretettel ajánlom minden nőnek a videót! Tökéletes énidő kihasználás 23 percben.

 

Kép: publicdomainpictures.net

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr9916275212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia