Évtervezés
Álmodunk és elképzelünk, hogy aztán legyen mit megvalósítani.

Évek óta töltjük ki férjemmel az évtervező füzetünket, ki-ki a magáét, de mégis együtt. Ez a nap mindig ünnepnap, mert felidézzük az elmúlt év eseményeit, érzéseit, tévedéseit, erőforrásait, összegezünk, lezárunk. A 2020-as év összegzésénél érdekes módon nem a covid jött elő a legerőteljesebben, mert szerencsére számtalan szuper élmény, pozitív megtapasztalás felülírta ennek a nehéz évnek a kihívásait.

Sokszor kemény dolog szembenézni a hibáinkkal, félelmeinkkel, megtorpanásainkkal, de hiszem, hogy ezekből mind tanulhatunk, ha megadjuk az időt és a figyelmet.

Megtervezni a következő évet szintén egy jó kihívás, ebben megmutatkozik a hitünk, reményünk, kitűzünk célokat, megfogalmazzuk az eléréshez szükséges muníciókat, segítőtársakat. Álmodunk és elképzelünk, hogy aztán legyen mit megvalósítani.

Idén azt is elhatároztuk, hogy havonta elővesszük a füzetet és visszaolvassuk a terveinket, mert ezek mentén hatékonyan fogjuk tudni építeni a mindennapjainkat és visszaellenőrizni magunkat, hogy hol tartunk, arra haladunk-e, amerre szeretnénk.

 

Aki még nem ismeri, annak szeretettel ajánlom az ingyenesen letölthető füzetet

https://yearcompass.com/

 

Kép: freepik.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://endometriozishittelesetellel.blog.hu/api/trackback/id/tr7916369226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hit Endometriózis Gasztrónómia

Friss topikok

süti beállítások módosítása
HitEndometriózisGasztronómia